2022-04-23 07:48:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Még most sem késő, ha újra akarsz kezdeni valamit

Napi horoszkóp április 23-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Jól alakult ez a hét, és a mai nap lehet az egyik koronája. Gyümölcsözőnek, és fejlődőnek látod a körülményeidet a napi horoszkóp szerint. Ma nem is kell mással törődnöd, csak az emberi kapcsolataiddal. És még egy jó könyv is beleférhet az idődbe!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Kiegyensúlyozottnak mutatod magad, pedig belül hatalmas erők forronganak benned. Mindennek jó irányt is adhatsz, ha megvan benned a kellő tudatosság. Fordítsd jóra ezt a nagy tetterőt!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr és a Szaturnusz fényszöge hat ezen a napon erőteljesen. A családtagjaid, a rokonaid határozott döntéseket várhatnak tőled. Ne halogasd hát tovább, a végső szót úgyis neked kell kimondani. Így van ez akkor is, ha magában a döntésben az ő vélekedésüket is kénytelen vagy érvényre juttatni


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma a szokásosnál befolyásolhatóbbnak bizonyulsz, és ezzel kiteszed magad annak a veszélynek, hogy egyesek megpróbálnak kihasználni. Keresd egy megbízható barát, vagy rokon társaságát! Ha így teszel, megható és elgondolkodtató élmények érnek.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ne siettesd az eseményeket a pároddal kapcsolatban. A rengeteg elvárás, amivel a másikat illeted, inkább támadásnak tűnhet most a számára, mintsem teljesíthető célkitűzésnek. Ha nem akarod, hogy elmeneküljön, legyél szerényebb!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr és a Szaturnusz fényszöge hat rád most erőteljesen, emiatt a mostani terveid, ötleteid, elgondolásaid mind működőképesnek ígérkeznek. Nemcsak a saját életedben tudsz előrehaladni, másoknak is nagyon jó tanácsokat adsz.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Még most sem késő, ha újra akarsz kezdeni valamit. Ha úgy érzed, hogy a szíved mélyén zavar, hogy valamit kihagytál, valamit elmulasztottál, akkor érdemes most energiát fektetned bele újból.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Talán azt gondolod, jobb, ha nem bízol senkiben, mert ezzel megúszhatod, hogy csalódnod kelljen. Csakhogy bizalom nélkül nincsen szeretet sem. Ma pedig éppen hogy pozitív meglepetés ér valakivel kapcsolatban.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma igen beszélgetős napod lesz. Szívesen és sokat beszélsz, és mindenkivel szót értesz, lefegyverző kedvességgel vagy képes tálalni minden kényes kérdést, témát. Ha volt valami agyonhallgatott téma, ma hozakodj vele elő.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A jó közérzet eléréséhez néha kevés is elég. Például annyi, hogy kicsit többet törődsz önmagaddal. Egy nyugalomban elfogyasztott reggeli, magányos séta a zöldellő természetben: és mindjárt máshogy telik a napod.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha szeretnél valamit elérni, tegyél is érte! Ha már úton vagy, de többet szeretnél, tegyél többet! Az akarat ehhez kevés, cselekedned is kell. Adj hangot a véleményednek, ma meghallgatásra találhat.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Vénusz a Halak jegyében jár, és ha szingli vagy, akkor újabb és újabb lehetőségeket hoz a társ megtalálására. Persze ehhez az is kell, hogy nyitott legyél, és meglásd a másikban rejlő lehetőségeket...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: